Man accepteert afwijzing in nachtclub niet, breekt kaak van vrouw

Vrouw wijst man af in Amsterdamse nachtclub, wordt bijna doodgeslagen

De politie is met spoed op zoek naar twee mannen voor de zeer ernstige mishandeling van een vrouw in Amsterdam. Het slachtoffer was niet gediend van de avances van een van de mannen, waarna ze zwaar werd mishandeld.

Het incident vond plaats in de nacht van 16 op 17 juli, in een Amsterdamse nachtclub aan de Amstelstraat. Op beelden is te zien wie de verdachten zijn.

Man accepteert afwijzing in nachtclub niet, breekt kaak van vrouw

De vrouw was samen met haar vriendinnen in de uitgaansgelegenheid, toen een onbekende man haar wilde versieren. De vrouw had geen interesse in de man, maar die accepteerde de afwijzing niet. Hij pakte de linkerborst van de vrouw beet, die zich probeerde te verweren.

Dat accepteerden de mannen niet, waarna het slachtoffer bij haar keel werd gegrepen en tegen haar hoofd werd geslagen. Portiers en andere bezoekers hebben de mannen en de vrouw uiteindelijk uit elkaar gehaald.

Acht schroeven

In het ziekenhuis bleek dat een kies van de vrouw gebroken was, een voortand loszat en dat haar kaak op drie plekken gebroken was. Zij werd diezelfde dag geopereerd. Acht schroeven werden in haar kaak gezet, waardoor ze wekenlang niet goed kon praten of kauwen, aldus de politie.

Scroll naar boven