Man (79) dakloos nadat echtgenoot (24) hem eruit zet: ”Ik ben alles kwijt”

Man (79) dakloos nadat echtgenoot (24) hem eruit zet: ''Ik ben alles kwijt''

Een 79-jarige Brit die in het huwelijksbootje stapte met een 24-jarige Roemeen moet op straat slapen sinds hij door zijn toyboy-vriendje de deur is uitgegooid. De voormalige dominee is berooid achtergelaten en was in de veronderstelling de liefde van zijn leven te hebben gevonden.

Datingsite

Philip uit het Britse Sandwich (Kent) leerde zijn partner drie jaar geleden kennen via een datingsite. Florin was toen slechts 21 jaar, terwijl Philip al 76 was.

Het leeftijdsverschil leek voor beiden geen probleem te zijn en na een paar maanden daten verkocht de Engelsman zijn huis. Van het geld kocht hij een woning in Boekarest.

De fout die hij maakte, was om de woning op de naam van Florin te zetten. Ook richtte hij het optrekje helemaal in naar de smaak van zijn piepjonge echtgenoot.

Ruzie

Een paar dagen nadat de woning helemaal klaar was, kregen Florin en Philip ruzie. De oorzaak van de fittie was het feit dat Florin elke dag op stap ging van het geld van Philip.

Zijn 79-jarige man moest thuisblijven. Florin vond dat clubs niet voor oude mensen zijn. Hij bleef nachtenlang weg en soms belde hij alleen met de vraag om meer geld.

Volgens Philip was hij het niet eens met de leefstijl van zijn jonge man, maar hij vertrouwde hem. ”In het begin was alles erg leuk. We gingen naar de bioscoop en vaak uit eten. Florin is dol op merkkleding dus ik heb hem goed verwend. Maar nu ben ik alleen.”

Philip moest een paar weken geleden naar Engeland voor wat medische zaken. Toen hij na twee weken terugkwam, was zijn echtgenoot niet meer blij om hem te zien.

Op straat

Na de heftige ruzie besloot Florin om zijn veel oudere man de deur uit te zetten. En dus is Philip ten einde raad. Hij heeft nu wel spijt dat de woning niet op zijn naam staat. ”Toen alles goed ging, wilde ik hem zekerheid geven voor het moment dat ik er niet meer ben.”

”Ik had mijn woning nooit moeten verkopen en ook niet naar Roemenië moeten gaan. We hadden beter in Engeland kunnen blijven. Dan was ik niet geïsoleerd geweest en hij had daar ook vast wel iets te doen gehad. Ik ben bijna 80 jaar en heb niets meer.”

Contact

Philip hoopt dat zijn huwelijk met Florin nog te redden is. ”Ik geloof wel in tweede kansen en heb nog gevoelens voor hem. Ik hoop dat hij snel belt.”

Scroll naar boven