Een twintigjarige man is gisteren aan het eind van het Koningsdagfestival in het Bevrijdingspark in Uden in elkaar geslagen door meerdere personen en beroofd van zijn zonnebril. Dat melden Omroep Brabant en de moeder slachtoffer.

Het incident gebeurde rond 23.00 uur. Toen de man het feest wilde verlaten, werd hij aangesproken door een vrouw, die hem mededeelde dat hij zijn zonnebril moest afstaan.  “Toen hij die niet vrijwillig gaf, is de bril afgepakt en is hij door een groep jongens geslagen”, laat moeder Daniëlle weten op Facebook.

Beschadigd gebit en gebroken neus

Volgens de moeder heeft haar zoon een beschadigd gebit opgelopen, terwijl zijn neus vermoedelijk gebroken is. De man is voornemens aangifte te gaan doen bij de politie. De vrouw stelt dat politie en justitie alleen actie kunnen ondernemen, als er ”een verklaring van een getuige” binnenkomt.

BEKIJK OOK  WTF: Naakte man masturbeert in park, wordt betrapt en gaat gewoon door

“Mijn zoon was op dat moment alleen, maar er moeten mensen zijn die dit gezien hebben”, meent de moeder. Ze vraagt mensen die de mishandeling hebben gezien zich te melden bij haar of bij de politie. “Dit moet toch aangepakt worden!”


Like it? Share with your friends!