Mama zei gewoon “Ga naar bed” – maar de hilarische jongens reageren op een onverwachte manier

Tweelingen zijn geweldig. Ze hebben vaak zo’n sterke band dat ze kunnen communiceren zonder iets te zeggen. En als ze praten, hebben ze soms ook hun eigen geheime taal.

Als ouders betekent het hebben van een tweeling dat je het dubbele van alles krijgt! Dubbel de leuke avonturen, dubbel de rommel en dubbel de frustrerende momenten ….

En één van de meest frustrerende momenten als je kleine kinderen hebt, is het moment dat ze naar bed moeten.

Dus toen deze moeder haar tweeling vroeg om zich klaar te maken om naar te bed gaan, verwachtte ze niet dat het eenvoudig zou zijn. Wat ze echter deden, verbrijzelde absoluut haar verwachtingen …

In plaats van moeilijk te doen, begonnen de tweelingjongens te rennen richting hun slaapkamers. Nu is hun hilarische routine viraal gegaan over de hele wereld!

“Ik filmde dit voor mijn familie die ver weg woont, zodat ze konden zien hoe de kinderen groeiden en op jonge leeftijd behoorlijk atletisch zijn”, legt hun moeder uit in een YouTube-video. “We hebben ze nooit geleerd om dit te doen. Op een dag vertelde ik Zac en Chris, identieke tweelingbroers, om naar bed te gaan en zij deden dit! Ze renden gewoon naar bed! ”

Het enige wat ze deed, was de magische woorden spreken die hen vroegen om in bed te kruipen en dat deden ze … stel je dat voor! En dit was niet eens eenmalig.

“Ik was geschokt en nu doen ze het regelmatig.

Dit is hun favoriete deel van de dag, wanneer ze samen zichzelf in hun bed kunnen stoppen en kijken wie als eerste is, “legt ze uit. Bekijk de beelden hieronder:

We weten niet wat je hebt gedaan om “twee” baby’s te verdienen die zo gemakkelijk naar bed kunnen worden gebracht, maar je hebt iets goed gedaan!

Deel deze hilarische homevideo met je vrienden!