Mama heeft 15 kinderen op 40-jarige leeftijd, wordt zwanger van 16e baby en geeft ze allemaal thuis les

Lyette Reback groeide op als enig kind. Ze paste nooit op op de kinderen van de buren en verwisselde nooit een vieze luier.

Maar diep van binnen, ondanks haar gebrek aan ervaring, wist Lyette altijd dat ze bedoeld was om een ​​eigen grote familie te hebben. En ik bedoel echt een groot gezin.

Lyette ontmoette haar man David toen ze 19 jaar oud waren. Slechts 10 dagen later waren ze getrouwd. Twee jaar later was Lyette zwanger van haar eerste kind, een dochter. De rest was geschiedenis.

Het hardwerkende koppel uit Palm Beach, Florida, kreeg vervolgens zes jongens en nog negen meisjes: elf biologische en vier die ze adopteerden.

Lyette’s vrienden zouden haar gek noemen. Vreemdelingen zouden spotten met het idee om zoveel kinderen op te voeden. We hebben tenslotte 42 ladingen wasgoed per week. $650 aan boodschappen per week, inclusief 44 liter melk, 100 eieren, 18 kilo kip en 22 kilo aardappelen.

Oh, en Lyette geeft ook al haar kinderen thuisstudie vanuit hun huis met drie slaapkamers.

Maar Lyette en David zeggen dat ze bedoeld waren als ouders voor zoveel kinderen … en ze waren nog niet klaar met het uitbreiden van hun gezin.