Mama bezoekt 6-jarige zoon tijdens lunch en ziet hoe personeel hem ‘publiekelijk pest’

In het voorjaar kwam een 6-jarige jongen te laat op school. Zijn familie had die dag autopech en zijn moeder Nicole wist dat Hunter tijdens de lunch een na moest komen, omdat hij te laat was. Tijdens de lunch bezocht Nicole hem om te zien hoe hij het volhield – maar ze was geschokt toen ze de kantine binnenliep en ontdekte dat zijn straf meer leek op een openbare schande.

Nicole zag Hunter helemaal alleen zitten aan een tafel met een kartonnen tussenschot vlak voor zijn gezicht, waardoor hij andere studenten niet kon zien of contact kon maken.

familie van jongen die straf heeft

Er stond ook een beker met een “D” erop, die voor detention* stond. Hij huilde en voelde zich vernederd.

jongen met straf op school

Nicole was zo van streek door wat ze zag dat ze daar een foto van Hunter maakte in de kantine. Ze was woedend, vooral omdat Hunter zo vaak niet te laat op school was en die dag zelfs, niet heel laat was om opdrachten te missen.

hunter met zijn ouders

Nadat de woedende moeder een foto online plaatste van Hunter ging het heel snel viraal. Bekijk de video over dit verhaal hieronder voor meer informatie:

Niet alleen was iedereen het met Nicole eens, maar ze kwamen bij elkaar om ervoor te zorgen dat Hunter nooit meer te laat naar school kwam. Onbegrijpelijk hoe sommige scholen met hun leerlingen omgaan. Wat vind jij? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Littlethings

*detention betekent schoolstraf