Mam ziet hoe de nieuwe vriendin van ex hun dochter behandelt en kan niet zwijgen, dus schrijft ze deze brief

Echtscheidingen zijn meestal rommelige situaties. Wanneer twee mensen hun eigen weg gaan, om welke reden dan ook, zorgt dit vaak voor een domino-effect voor het hele gezin. Dit bevat bepaalde spanningen die vaak onvermijdelijk aanwezig zijn tussen stiefouders en ouders.

Wanneer mensen verdergaan en nieuwe liefde vinden, is het niet ongewoon dat er ongemakkelijke situaties ontstaan, waardoor het voornamelijk erger wordt voor de kinderen.

Dat is natuurlijk niet altijd het geval. Prachtige voorbeelden zijn waarbij twee mensen instemmen met een scheiding en op goede voorwaarden blijven, maar ook de levens van hun vroegere partners gunnen. De familie Loving-Henry is daar een perfect voorbeeld van …

Audrey Loving en Corey Henry ontmoette elkaar toen ze 18 waren. Ze verloofde vervolgens voordat ze een dochter kregen (Riley) die nu 4 jaar oud is.

Helaas resulteerde een mix van lange afstand en persoonlijke verschillen erin dat ze uit elkaar gingen. Loving kreeg de volledige voogdij over Riley – vanwege de afstand tussen haar en Corey – maar Corey is nog steeds actief betrokken.

Nieuwe vriendin
Toen Henry een nieuw iemand ontmoette en de twee vervolgens met elkaar gingen daten, dacht hij in eerste instantie dat dit een gevoelig onderwerp zou kunnen zijn worden.

En toch was Audrey de eerste die indruk op Riley maakte toen ze dit nieuwe familielid moest liefhebben en respecteren. Audrey, zelf afkomstig uit een gemengd gezin, kende het soort stress dat een kind kan doormaken als er onenigheid is tussen een moeder en stiefmoeder.

Terwijl ze naar haar moeder luisterde, kreeg Riley een geweldige band met de nieuwe vriendin van haar vader. Audrey ging naar Facebook om niet alleen haar dochter te prijzen, maar ook de vrouw die de andere moederfiguur in haar leven zal zijn.

“Dit is de nieuwe vriendin van mijn ex. Het liefste ding ooit! Ik ben super dankbaar voor haar, want wanneer ze haar vader bezoekt, voedt ze haar, zorgt ze voor haar, koopt ze haar cadeaus en zorgt ze in feite voor haar zoals zijzelf. Waarom gedragen al deze moeders zich zo hatelijk en jaloers op de andere vrouwen? NIEMAND zei dat het gemakkelijk was om moeder te zijn van een kind dat niet van jou is. Dus als er iemand is die probeert, duw ze dan niet weg! Omdat ze het drama NIET nodig hebben ze weggaan en dan zit je vast met iemand die de slechte stiefmoeder is. Ja ze bestaan! Ik zie ze overal! Een kind kan twee moeders hebben, want in mijn ogen, hoe meer mensen van haar houden, dan ben ik blij! Ik zou haar nooit als een buitenstaander laten voelen; Ik ben enorm dankbaar voor dit meisje.

Dames, word volwassen en richt je op het zijn van een goede moeder. Geef meer liefde en haat minder!”

Die post kreeg meer dan 5.000 opmerkingen van anderen die Audrey vertelden wat een geweldige persoon ze was. We moeten zeggen dat we het eens zijn! Niet iedereen doet het op zo’n volwassen manier, maar Audrey’s acties zorgen ervoor dat Riley opgroeit vol met liefde en waardering, terwijl ze volwassen is geworden, blootgesteld aan onenigheden en ruzies!

Wat een fantastische ouder Audrey is echt! Deel dit artikel als je vindt dat kinderen nooit het slachtoffer mogen worden van een break-up!

Bron: Facebook/LoveWhatMatters