Mam vertelt zoon om te kleden als zijn “favoriete held” voor Halloween en hij verrast iedereen

Halloween is zo’n magische tijd voor kinderen, omdat ze voor een dag in een leuke wereld kunnen ontsnappen en zich als iets heel anders kunnen kleden, om nog maar te zwijgen van het snoep dat ze kunnen krijgen. Vooral in Amerika is dit heel populair en wordt dit heel groot gevierd, maar in Nederland wordt het ook steeds populairder.

Er zijn meestal standaard Halloween-kostuums voor kinderen, afhankelijk van wat populair is dat jaar, met de meeste jongens die zich willen kleden als hun favoriete kruisvaarders of enge personages zoals een zombie of een spook.

Maar één jongen wist precies hoe hij zich wilde kleden en er was geen kostuum bij betrokken dat je in welke winkel dan ook kon kopen.

“We liepen met lege handen weg uit twee Halloween-winkels, hij wilde geen van de personages zijn”, schreef Imgur-gebruiker BScribbs over haar zoon.

“Zondagnacht, ik heb net gezegd dat hij zijn favoriete held moest kiezen en dat ik de volgende dag het kostuum zou maken,” voegde ze eraan toe.

Toen het tijd was om te gaan om op straat te lopen en om aan te bellen, schreef zijn moeder: “Niemand wist wat mijn zoon was voor Halloween en het kon hem niet schelen”

jongens verkleed halloween

Toen zijn moeder hem vroeg wat hij voor Halloween wilde zijn, lichtten de ogen van deze lieve kleine jongen op en hij riep “Papa!” ”

broer en zus verkleed

“Zijn vader werkt heel veel uren en krijgt zelden een vrije dag. Hij runt een keuken in een restaurant en komt elke nacht vettig, stinkend en uitgeput thuis. Hij werkt heel hard om voor zijn gezin te zorgen ”

papa en zoon verkleed

“Maar hij is verdomd trots op zijn zoon, en het was duidelijk dat mijn zoon elke deurbel rinkelde en schreeuwde ‘SNOEP OF IK SCHIET – IK BEN MIJN VADER!’ Naar vreemden de hele nacht dat hij ook echt trots op zijn vader is. ‘

Wat een leuke en inspirerende manier om de held in het leven van de meeste kinderen te vieren: hun vader. Dat laat maar zien dat helden geen capes hoeven te dragen om de grootste rol in het leven van je kind te zijn. Deel dit verhaal van deze lieve jongen met je vrienden en familie.