Mam deelt ‘beoordeling’ van baby met syndroom van Down – 352 duizend mensen vinden het geweldig(4 minuten lezen)

Ontwaken

Het was toen dat Jessica en haar echtgenoot kennis opdeden over het leven met het syndroom van Down. Jessica legde uit: “Het onderwijs was de grootste factor in het veranderen van onze gevoelens over het syndroom van Down. We realiseerden ons dat we deze diagnose gewoon niet begrepen, omdat we niemand met Down-syndroom kenden. Het is normaal om bang te zijn voor dingen die we niet kennen of begrijpen. Daarom hebben we contact gemaakt met mensen in onze gemeenschap met kinderen met het syndroom van Down en we hebben hier veel van geleerd.

“We begonnen te zien dat dit echt niet iets was om bang voor te zijn en dat we in plaats daarvan geluk hadden dat we werden gekozen om zo’n speciale en unieke dochter te hebben.”

Het was twee maanden na de geboorte van hun dochter dat Jessica de emotionele ‘beoordeling’ schreef op Facebook.

Toen ik mijn bestelling plaatste, zei ik:” Normale hoeveelheid chromosomen, alsjeblieft! “Dat is wat de rest kreeg en wat ik ook wilde. Ze belden me kort nadat mijn bestelling in productie was en zeiden: ‘Goed nieuws, we zijn doorgegaan en hebben je gratis opgewaardeerd naar extra chromosomen! Je ontvangt de extra chromosomen met je voltooide bestelling binnen 9 maanden. ‘Wat ?! Ik was boos!

“Alle andere bestellingen die ik via Instagram-berichten had gezien, hadden GEEN extra chromosomen. Nou, ik besloot dat het ontvangen van mijn bestelling met extra chromosomen beter was dan helemaal geen bestelling ontvangen, dus besloot ik om te wachten tot deze verrassingsupgrade zou arriveren. Ik heb mijn bestelling nu twee maanden gehad en schrijf deze recensie om anderen te laten weten dat de upgrade naar extra chromosomen geweldig is !! Als het wordt aangeboden, neem het dan zeker! Ik plaatste enkele foto’s hieronder van het eindproduct en je kunt zien dat het extra chromosoom zo de moeite waard is – het is extra schattig, extra speciaal en buitengewoon! Zoveel extra vreugde. Zou het zeker opnieuw kopen. ”

Bekijk het bericht dat razend populair was op Facebook. 347.000 mensen vonden het leuk, met veel reacties op wat een prachtig sentiment het is.

“De feedback was zo vol met positiviteit, liefde en acceptatie dat het overweldigend is. Ik heb gehoord van meerdere mensen die onlangs ook een baby met het downsyndroom hebben gehad, maar die het nog steeds niet hebben gered en zich op een erg donkere plaats bevonden. Toen ik hoorde dat mijn post hen zo aanraakte en hen hielp genezen werd ik emotioneel en dat is iets dat ik de rest van mijn leven bij me zal dragen.’

Ze vervolgde: “Als je de diagnose Down-syndroom krijgt is het eng, gewoon omdat je niet weet wat je moet verwachtten. Het is belangrijk om jezelf te treuren en beseffen dat dit niet slecht is, het is gewoon anders. Maar alle kinderen zijn anders en er zijn geen garanties dat een kind dat je hebt, niet zal lijden aan een soort van ziekte of iets dergelijks.

“Kinderen met het syndroom van Down lijken meer op andere kinderen dan dat ze anders zijn, en het is belangrijk om niet te veel tijd te verdoen met rouwen, want op het einde zul je zo verliefd zijn op je kind!”

Het bericht:

Elk kind heeft het recht om te worden geboren en opgevoed met alle liefde en aandacht die een ouder kan opbrengen. Kinderen geboren met het syndroom van Down zijn niet anders, en de opmerkingen en ‘recensie’ van Jessica weerspiegelen perfect de realiteit. Wij wensen dat iedereen de mening van haar en haar man delen! Als je denkt dat het bericht van Jessica perfect is, deel dit artikel dan op Facebook, zodat we deze belangrijke boodschap verder kunnen verspreiden.

Bron: Bored Panda

Volgende Pagina

Wat vind jij? Reageer hieronder