Mam deelt ‘beoordeling’ van baby met syndroom van Down – 352 duizend mensen vinden het geweldig

Veel te lang werden mensen met het syndroom van Down naar beneden gehaald omdat ze anders zijn. De wereld verandert continu en tegenwoordig hebben mensen met het syndroom van Down een veel makkelijkere rol om hun te vestigen in de samenleving.

Toch kan het een ontmoedigend zijn om te horen dat je kind het syndroom van Down heeft. De aandoening komt met bepaalde complicaties die van invloed zijn op de manier waarop een ouder zijn kind moet opvoeden en voor velen is deze taak er één waarvan niet iedereen weet of hij die aankan.

Toen Jessica Egan zwanger was, waren zij en haar man dolgelukkig. Ze kregen het echter zwaar toen Jessica na elf weken te horen kreeg dat het kleine meisje dat in haar groeide het syndroom van Down had …

“Toen we besloten om een ​​baby te krijgen, hoopten we meteen dat dit zou gebeuren,” zei Jessica tegen Bored Panda.

“Toen dat niet het geval was, ontdekten we dat het gemakkelijker te verdragen was omdat er zoveel middelen beschikbaar zijn voor mensen die moeite hebben om zwanger te worden. Ik sloot me aan bij een plaatselijke groep voor ondersteuning van onvruchtbaarheid en maakte een heleboel goede vrienden met andere dames die hetzelfde doormaakten. Toen onze eerste ronde van de IVF mislukte was het teleurstellend, maar we besloten niet ontmoedigd te worden en te blijven proberen. Het was door onze tweede poging van IVF dat onze dochter werd geboren.

“We ontdekten toen ik 11 weken zwanger was dat onze ongeboren baby gediagnosticeerd was met het syndroom van Down. In het begin waren we verwoest, maar het was omdat we geen ervaring hadden met het Down-syndroom en het was iets dat we helemaal niet verwachtten. We waren drie dagen heel verdrietig en toen besloten mijn man en ik dat we onszelf wilden opvoeden, zodat we gelukkig konden zijn en uitkijken naar de geboorte van onze baby. ”

Het was toen dat ze het besef kregen hoe drastisch hun leven zou veranderen, maar Jessica en haar man zette alles op alles om hun baby welkom te heten in deze wereld. Ze hebben dit op een manier weten te doen waar duizenden mensen van kunnen leren. Lees over hun warme harten op de volgende pagina!