Malloot slaat oude dakloze man, maar dan komt er een omstander in actie

Malloot slaat oude dakloze man, maar wordt dan zelf door een omstander K.O. gemept

Er gaan zo van die filmpjes rond op internet die wij graag met jullie willen delen. Niet omdat het persee zo leuk is, maar wel omdat we vinden dat je ze gezien moet hebben. In onderstaande video krijgt een malloot een flinke portie karma.

Dakloze

In het filmpje is te zien hoe een jongen zonder t-shirt om de een of andere reden zijn vuisten laat spreken tegen een dakloze man die op de grond zit.

We weten de context van de gruwelbeelden niet, maar het feit dat je meermaals uithaalt in de richting van een oudere man zonder vaste woon- of verblijfplaats is natuurlijk behoorlijk kansloos.

Nadat de man klaar is met het zwaaien van zijn armen, loopt hij in de richting van een omstander. Hij wil hem duidelijk ook uitdagen.

Omstander

Wat hij vermoedelijk niet had verwacht, is dat er ook mensen bestaan die korte metten maken met dit soort gedrag. Baas boven baas, zeggen ze wel eens.

Officieel mogen we er niet om lachen, maar dat doen we toch. De omstander heeft aan een goede stoot voldoende om de laffe tak te vloeren.

De video kun je hieronder bekijken. Hij gaat als een lopend vuurtje rond op het internet en is duizenden keren bekeken. Wij willen je dan ook vragen: deel dit bericht om deze malloot nog eens extra voor paal te zetten.

Scroll naar boven