MAFS koppel Jeffrey en Jerney reageren op breuk: ‘miste fysiek contact’

mafs-koppel-jeffrey-en-jerney

Jeffrey en Jerney leken elkaar tijdens het avontuur van de show Married At First Sight helemaal gevonden te hebben, waarbij kijkers vol verwachting toekeken. Ondanks de initiële hoop, heeft het paar echter besloten hun wegen te scheiden. In een gesprek met RTL Boulevard delen ze hun huidige situatie.

MAFS avontuur

Voor Jeffrey was het beëindigen van de relatie geen lichte keuze, maar wel een weloverwogen. Hij zei hierover: “Voor mij was er niet genoeg om het fysieke contact aan te gaan. Het was een zware beslissing, vooral omdat we allebei kinderen hebben. We hebben er veel over gepraat, maar uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat het beter was om niet samen verder te gaan. We kunnen wel zeggen dat we er alles aan hebben gedaan. Alles leek zo veelbelovend, wat het des te spijtiger maakt dat het niet heeft gewerkt.”

Jerney heeft het er moeilijk mee gehad. “Het is echt een teleurstelling, maar we hebben het tenminste geprobeerd. Ik was oprecht verliefd en had gehoopt dat het zou werken. Het feit dat het niet is gelukt, doet pijn. Het terugkijken was moeilijk voor mij. Ik heb er echt om moeten huilen.”

Nieuwe liefde?

Tussen de twee is er geen contact meer. Jeffrey merkt op: “Na een tijdje verwaterde het contact.” Jerney zegt hierover: ‘Er is niks mis gegaan

“De hoop op liefde heb ik zeker niet verloren. Ik zoek alleen een man die volledig voor mij kiest,” zegt Jerney. Jeffrey heeft eveneens nog geen nieuwe liefde gevonden.

Scroll naar boven