Madi (23) deelt haar man met haar moeder: ”Zusje mag soms ook meespelen”

Madi (23) deelt haar man met haar moeder: ''Zusje mag soms ook meespelen''

De 23-jarige Madi Brooks heeft in een video op TikTok onthuld dat zij haar man deelt met haar moeder en dat haar jongere zusje ook met haar man naar bed mag. 

Moeder mag hem lenen

Madi legt in een video uit dat haar moeder zij swingers zijn, hetgeen betekent dat beiden een open relatie hebben. Ze ruilen lekker van partner en Madi’s man paalt haar moeder dus ook.

Madi vindt het ‘geweldig’. ”Als ik even geen zin in zijn apparaat heb, ligt mijn moeder al klaar. Ze neemt hem dan mee naar boven, waar ze het er lekker van nemen.”

”Soms ga ik ook kijken hoe ze het doen. Veel mensen vinden dat vreemd, maar het is onze lifestyle. Wij hebben hier bewust voor gekozen.”

‘Spelen met zusje’

Madi’s moeder doet het ‘een paar keer’ per week met de man. Hoewel dit hoogst opmerkelijk te noemen is, wordt het veel gekker. Madi gaat nog veel verder.

In de video vertelt ze ook hoe ze haar man tevreden houdt: ”Ik laat hem met mijn kleine zusje spelen”, aldus Brooks die wel 100 procent schijnt te zijn..

”Mijn zusje is 19, dus niet minderjarig voor degene die zich dat afvragen. We houden van ons leven en mijn man vindt het allemaal prima.”

”Hij kan letterlijk gewoon kiezen. Verwent hij mij, mijn moeder of mijn zusje? Of alledrie tegelijk? Madi heeft haar account op TikTok verwijderd.

Vermoedelijk doordat ze talloze haatreacties heeft ontvangen.

Wife SHARES Husband With Her MOM!
Scroll naar boven