Madi (23) deelt haar man met haar moeder: ”Zusje mag soms ook meedoen”

Madi (23) deelt haar man met haar moeder: ''Zusje mag soms ook meedoen''

De 23-jarige Madi Brooks heeft in een video op TikTok onthuld dat zij haar man deelt met haar moeder en dat haar jongere zusje ook met haar man naar bed mag. 

Moeder mag hem lenen

In de video legt Madi uit dat haar moeder en zij allebei swingers zijn, hetgeen betekent dat beiden een open relatie hebben. Ze ruilen graag van partner en Madi’s man heeft dus ook seks met haar moeder. ”Het is geweldig, als ik vandaag geen zin in hem heb, mag mijn moeder hem lenen.”

‘Spelen met zusje’

Madi’s moeder doet het ‘een paar keer’ per week met de man. Hoewel dit hoogst opmerkelijk te noemen is, wordt het veel gekker. Madi gaat nog veel verder. In de video vertelt ze ook hoe ze haar man tevreden houdt: ”Ik laat hem met mijn kleine zusje spelen”, aldus de Amerikaanse.

”Mijn zusje is 19, dus niet minderjarig voor degene die zich dat afvragen. We houden van ons seksuele leven en mijn man klaagt nooit. Hij kan gewoon kiezen met wie hij vandaag seks wil hebben”, zegt Madi die inmiddels van TikTok verdwenen is. Vermoedelijk door de talloze haatreacties.

Wife SHARES Husband With Her MOM!

 

Scroll naar boven