Maarten van Rossem boos op Eva Jinek – ‘geef haar geen zendtijd!’

Maarten van Rossem is op z’n zachts gezegd teleurgesteld in tv-host Eva Jinek. De reden hiervoor is volgens van Rossem omdat Jinek en haar redactie een podium geve aan BBB frontvrouw Caroline van der Plas.

Talkshowtafel

Van der Plas zat gisteren aan de tafel van Jinek op RTL-5. Ze zat hier om te praten over Fabiënne en Valerie Valk, die na het overlijden van hun moeder te horen kregen dat ze hun ouderlijk huis moeten verlaten. En Jinek deed er alles aan om Caroline in een goed daglicht te zetten: “Als Caroline van der Plas achter je staat, dan gaat meestal de beuk erin. Dan gaat er wel wat gebeuren toch?”

Hier is van Rossem het echter helemaal niet mee eens. Hij richt zich via Twitter naar zijn volgers: “De BBB-mevrouw Caroline van der Plas is vooral een mediacreatuur. Eva Jinek liet gisteravond maar weer eens zien dat de media nu bezig zijn om de mevrouw van de BoerBurgerBeweging groot te maken.”

Thierry Baudet

Volgens Maarten staat Caroline volledig aan de verkeerde kant van het politieke spectrum. Ook heeft Jinek er persoonlijk voor gezorgd dat Thierry zo groot is geworden: “Net zoals de media die ook Thierry Baudet groot hebben gemaakt.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven