Maaltijdbezorger krijgt geen fooi, doet het ondenkbare met het eten

Maaltijdbezorger krijgt geen fooi, doet het ondenkbare met het eten

Wanneer je een maaltijdbezorger bent, dan is je salaris natuurlijk niet je van het. In de tussentijd moet je wel erg snel zijn met bezorgen. Klanten willen natuurlijk geen koud eten. En dus moet je keihard werken. Dan mag je op zijn minst een fooi verwachten, toch?

‘Ga je nog betalen?’

In de Verenigde Staten is het afleveren van een maaltijd uitgelopen tot een bizarre situatie. In uitgelekte beelden, die gemaakt zijn met een deurbelcamera, is te zien hoe er eten wordt afgeleverd.

De vrouw die het eten komt afleveren, belt aan en zegt: ”Ga je me nog betalen?” Het meisje die het eten in ontvangst wil nemen zegt dat ze al betaald heeft per app.

Eten in de bosjes

De bezorger zegt dan: ”Er staat een nul bij mij. Je hebt mij niks betaald.” Het meisje vraagt of de bezorger doelt op fooi. Dat wordt beantwoord met een JA!

De ontvanger van de maaltijd zegt daarop: ”Ik heb geen fooi gegeven.” En dat is het teken voor de bezorger om razend te worden. Ze weigert het eten af te geven en smijt het gewoon in de bosjes.

Te horen is dat het meisje haar moeder roept en zegt: ”Mam, ze heeft ons eten op de grond gegooid. Omdat ik geen fooi gaf.” De beelden gaan rond als een lopend vuurtje op sociale media. Hieronder kun je bekijken. Het is niet bekend of er stappen tegen de bezorger zijn genomen.

This Food Delivery Driver Wasn
Scroll naar boven