Maaltijdbezorger glipt onder spoorbomen door en botst op trein

Maaltijdbezorger glipt onder spoorbomen door en botst op trein

In Emmen is vanmiddag een scooterrijder van pas 17 jaar om het leven gekomen. De maaltijdbezorger is op een trein gebotst en kan dat tragischerwijs niet meer navertellen. Het treinverkeer tussen Emmen en Zwolle ligt voorlopig stil.

Trein

Het hele gebeuren vond plaats rond 17.15 uur op een spoorwegovergang aan de Kerkhoflaan in Emmen. De jongen is tegen een langsrijdende trein aangebotst.

De exacte toedracht is momenteel nog onbekend. Er wordt onderzoek gedaan op de plaats waar het gebeurd is. Hulp was snel ter plaatse, maar dat bleek te laat. De jongen was er dusdanig slecht aan toe, dat ook hulpverleners niets meer voor hem konden betekenen.

Het treinverkeer ligt momenteel stil, zo meldt de NS. Tot tenminste 21.30 uur zullen er geen treinen rijden tussen Emmen en Zwolle.

Extra reistijd

Reizigers zullen moeten omreizen. Volgens de Nederlandse Spoorwegen bedraagt de extra reistijd ongeveer zestig minuten. Er is niets bekendgemaakt over vervangend vervoer.

Langs deze weg willen wij iedereen die de jongen lief heeft ontzettend veel sterkte wensen met dit tragische verlies. Hier zijn geen woorden voor.

Scroll naar boven