Maak kennis met de (nog jongere) exen van Bridget Maasland

Het is nu wel bekend dat Bridget Maasland op jongere mannen valt, maar naast hun jonge leeftijd (verschil van 20 jaar) hebben de mannen nog iets anders gemeen. De relaties hielden niet lang stand, dus daarmee stel ik de volgende vraag? Hoe lang zal de liefde bestaan tussen Bridget en André?

Dit zijn de 3 exen van Bridget die, naast André, ook een stuk jonger zijn dan Bridget zelf:

Allard

De destijds 40-jarige presentatrice had in 2015 haar oog laten vallen op Allard van Santebrink. Op een feestje van Evert Santegoeds hebben de twee elkaar leren kennen en nadat Bridget vol romantiek in de media over hem had verteld, werd er vervolgens niks meer van hem vernomen. Misschien werd het de tien jaar jongere man iets te veel.

Fabio

Toen er een jaar was verstreken kwam Bridget opdagen met een veertien jaar jongere Fabio (26), eigenaar van een ijszaak en Fabio had zijn leven goed voor elkaar. Na een paar maanden kwam Bridget er toch achter dat Fabio niet haar prins op het witte paard was, toen ze samen op vakantie gingen en ze meer de rol van een moeder had bij Fabio, liet ze destijds weten aan de Flair.

Bram

Twee jaar geleden (2017) bloeide er een liefde op tussen Bridget en Bram Plattel, die toen 28 jaar oud was. Die liefde duurde een jaar, wel laat Bridget weten dat het leeftijdsverschil te groot was.

André en Bridget schelen maar liefst twintig jaar. De vraag is dus of ze het langer gaan volhouden dan haar vorige (jongere) exen? Het antwoord? De tijd zal het leren!

Wat denk jij? Laat het ons weten in de comments op Facebook?