Iedereen heeft zijn eigen fetisj, sommigen vinden raar wat anderen misschien leuk vinden, maar dat is precies hoe mensen zijn geboren, ze kunnen niet controleren waar ze van houden. Als het op liefde aankomt, is het een heel ander verhaal.

Het is waar, je kiest niet op wie je verliefd wordt, maar je hebt over het algemeen een type persoon waarvoor je de neiging hebt om voor te vallen of aantrekkelijk te vinden en uiteindelijk de hele tijd verliefd op te worden. Liefde is iets grappig en wanneer het je overkomt, hebben mensen de neiging om het te waarderen en zich gelukkig te voelen voor het stel dat elkaar net heeft gevonden.

vrouw en man

Het verhaal is een beetje anders als het gaat om Kyle Jones. Hij werd verliefd op vrijwel dezelfde manier als iedereen, het enige verschil is dat zijn type vrouw door de meeste mensen in de samenleving als een beetje raar kunnen worden gezien. Hij is momenteel aan het daten en beweert verliefd te zijn op een 91-jarige vrouw. Stoort het leeftijdsverschil hem? Totaal niet.

Je weet hoe mensen zeggen dat leeftijd maar een getal is als het gaat om twee mensen die verliefd op elkaar worden, dat is helemaal waar in het geval van Kyle Jones. Dit is een zin die hij constant heeft moeten gebruiken wanneer mensen praten over zijn relatie met zijn huidige vriendin, Marjorie McCool, die slechts een paar jaar (60 jaar) ouder is dan hij.

jonge man zoent met oude vrouw

De relatie tussen het stel werd populair door de documentaire genaamd Extreme Love. In de documentaire legt Jones zijn extreme aantrekkingskracht uit op vrouwen die veel ouder zijn dan hij. Hij zegt dat hij op die manier gewoon ‘raar’ is.

Toen Marjorie werd gevraagd hoe ze zich voelde over de manier waarop de dingen liepen, beweert ze erg gevleid te zijn toen Kyle voor het eerst met haar babbelde. Het was een zeer opwindende ervaring om iemand na zoveel jaren achter haar aan te krijgen, het was spannender omdat Kyle in vergelijking met haar zo’n jonge man was die zoveel interesse in haar toonde.

BEKIJK OOK  'Vrienden' van haar zoon hebben hem ziek gemaakt - Zijn moeder komt gelijk in actie

dansend stelletje

Voor Marjorie voelt het af en toe aan alsof hij een zoon voor haar is, totdat ze samen in bed springen en alles een hele andere wending nemen en haar perspectief op hun relatie veranderen. Het stel beweert dat hun relatie niet alleen gaat om voor elkaar te zorgen en er voor elkaar te zijn, maar het is ook een ​​zeer seksuele relatie. Ze praten af ​​en toe over de telefoon, maar dingen worden heel vaak heel seksueel.

Kyle zegt dat hij geïnteresseerd is in alle dingen waar vrouwen zich zorgen over maken als ze ouder worden. Hij vindt neklijnen en rimpels aantrekkelijk, hij houdt van het feit dat borsten beginnen te zakken en is niet een erg grote fan van plastische chirurgie. Hij wordt zelfs zeer aangetrokken door vrouwen die grijs zijn, of zoals hij het noemt ‘platina-haar’. Maar er zijn nadelen aan het daten met vrouwen die veel ouder zijn.

BEKIJK OOK  Intelligente baby's worden vaker wakker en slapen minder, beweren experts

verliefd stel

Blijkbaar was de laatste keer dat hij naar Florida ging drie van zijn exen overleden. Mensen zijn over het algemeen ook wantrouwend over zijn bedoelingen wanneer hij met vrouwen begint te daten. Ze denken dat het gaat om het geld of de erfenis die hij zal krijgen, maar dat is helemaal niet de reden dat hij op oudere vrouwen valt. Hij voelt zich gewoon tot hen aangetrokken en het is heel natuurlijk. Meestal zijn de kinderen van de vrouwen met wie hij uitgaat niet erg op hem gesteld, maar wie kan hen dat kwalijk nemen.

Kyle is officieel single en ziet maximaal 5 vrouwen tegelijk. Hij neemt ze mee op een date en neemt ze zelfs mee naar huis om zijn moeder te ontmoeten. Hij ontmoette Marjorie voor het eerst in 2009 in een boekenwinkel waar ze werkte. Hij vroeg haar uit en ze zei meteen ja. Destijds was ze 37 jaar vrijgezel nadat ze uit elkaar was gegaan met haar man, met wie ze zes kinderen had. Ze werd jaloers op de andere vrouwen die Kyle zag, maar na verloop van tijd raakte ze eraan gewend, omdat hij haar altijd verzekerde dat ze de beste was van hen allemaal.

Bekijk voor verdere informatie de video hieronder:


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!