Lunchdame die wordt gebeld voor ‘nooddienst’ breekt als ze struikelt over leugen van de baas

Cheryl Stewart werkt in de cafetaria van Teton High School in Idaho. Ze houdt van haar werk, maar de laatste jaren gaat het minder goed in haar leven. Simpel gezegd, Cheryl en haar man hebben veel pech gehad afgelopen jaren.

Cheryl’s man vecht momenteel tegen prostaatkanker en lupus. Cheryl zelf is een overlevende van kanker, maar steunt haar man nu terwijl hij probeert zijn eigen oorlog te winnen.
 
Omdat hij niet kan werken, heeft Cheryl hun financiële verantwoordelijkheden op zich genomen. Ze doet verschillende klussen in de stad, waaronder schoonmaken. Naast haar baan in de cafetaria op de middelbare school, bakt Cheryl ook broodjes voor alle begrafenissen in Teton Valley.

Kortom, ze werkt van zonsopgang tot zonsondergang en elke minuut ertussenin. Als ze niet aan het werk is, zorgt ze voor haar man.

“Nooddienst”

Om de situatie nog problematischer te maken, ging de motor van haar auto kapot. Omdat er geen geld is voor een ​​reparatie, moest Cheryl de auto van haar ouders lenen om bij haar verschillende banen te komen.

Op 21 december onderging Cheryl een operatie aan haar voet. Ze werd gedwongen om onder het mes te gaan tijdens de wintervakantie in de school, omdat ze het zich niet kan veroorloven om enig werk te missen.

Maar in deze tranentrekkende video denkt Cheryl dat haar baas haar naar het werk heeft geroepen voor een “nooddienst”.

Bij haar aankomst wordt ze echter benaderd door een man met een microfoon. Daarna trilde Cheryl terwijl ze door de gang van de school liep …

Wat een hartverwarmend geschenk! Wat een hartverwarmende video. Als je het hiermee eens bent, deel deze video dan op Facebook met jouw vrienden en familie.