LUMC-medewerkers letterlijk vernederd met meest lullige kerstpakket ooit

LUMC-medewerkers letterlijk vernederd met meest lullige kerstpakket ooit

Het is weer de tijd van het jaar dat werkgevers kerstpakketten uitdelen. Tenminste, niet overal is dat het geval. Het is namelijk niet verplicht, maar kan gezien worden als een blijk van waardering. Wanneer jij een kerstpakket krijgt, is klagen eigenlijk not done.

Kerstpakket

Kerstpakketten zijn er in verschillende soorten en maten. De ene werkgever knutselt zelf iets in elkaar, terwijl anderen je bijvoorbeeld iets laten bestellen uit een folder.

De mogelijkheden zijn eindeloos en eerlijk gezegd: iets krijgen is nog altijd beter dan helemaal niets krijgen. Op internet staan veel verschillende kerstpakketten.

Bijenkorf

Gisteren nog postten wij een artikel over een medewerkster van de Bijenkorf. Het filmpje was weliswaar ‘oud’, van twee jaar geleden, maar ging overal ineens weer viraal.

Het Bijenkorf-meisje legde op camera vast wat zij voor kerst had gekregen. Toen ze het kartonnen doosje opende, kwam daar een…kapotte kerstbal uit.

Medewerkster toont kerstpakket van Bijenkorf: ''Wat een grap!''

Nadat het halve internet daarover was gevallen, besloot het concern actie te ondernemen. Medewerkers kregen ineens ook een waardebon van vijftig euro, die in het desbetreffende filiaal besteed kon worden.

Nog lulliger

Er is echter altijd baas boven baas. We hebben het internet voor je afgestruind en zijn daar gestuit op een kerstpakket dat nog lulliger is.

Toen we in Europa te maken kregen met de bekende Chinese plaaggeest, waarvoor we van ene Hugo de Jonge allemaal een spuitje moesten gaan halen, besloot het LUMC haar medewerkers te verblijden met een schitterend kerstpakket.

Althans, dat moet je relatief zien. Want schitterend was het allerminst. Medewerkers mochten kiezen tussen fietslampjes en een koortsthermometer.

Een medewerker vatte dat gevat samen: ”Een kerstcadeau dat je letterlijk in je reet kunt steken!”

LUMC-medewerkers letterlijk vernederd met meest lullige kerstpakket ooit

 

 

 

Scroll naar boven