Voor de meeste mensen is ouder worden één van de meest ongelooflijke geschenken die het leven kan bieden. Natuurlijk kan het ook een enge tijd zijn, vooral als je geen mensen naast je hebt die je kunnen steunen. Rubin Swift verliet zijn geboorteplaats in Cleveland (Ohio) om zijn pasgeboren dochter op te halen in Ohio (Phoenix). Hij had de volledige voogdij en was zo blij dat hij zijn vier-dagen-oude baby Ru-Andria kon ontmoeten.

Rubin kon niet wachten om zijn dochter thuis te brengen zodat zijn vrienden en familie elkaar konden ontmoeten. Toen hij echter met Ru-Andria naar het vliegveld Sky Harbor International ging en wilde inchecken werd hij plotseling tegengehouden.

Ondanks het feit dat hij een doktersverklaring had waarin stond dat Ru-Andria mocht vliegen, zei de luchtvaartmaatschappij (Frontier) dat ze niet mee mocht vliegen. Blijkbaar hebben ze een beleid waarin staat dat baby’s jonger dan zeven dagen oud niet met hen mee mogen vliegen, volgens azfamily.com.

Gestrand in een onbekende stad wist hij niet wat hij moest doen en zonder dat iemand hem kon helpen, begon Rubin in paniek te raken. Wat zouden hij en Ru-Andria nu moeten doen?

Toen herinnerde hij zich een oudere vrouw die hij in het ziekenhuis had ontmoet. Joy Ringhofer, een vrijwilliger bij het Banner University Medical Center en zij had Ru-Andria enkele minuten nadat ze was geboren vastgehouden.

Toen Rubin voor het eerst de kamer binnenkwam, hadden hij en Joy een goed gesprek gehad. Dit sloeg meteen over in een vriendchap. Het was een lastige situatie, maar hij had niemand anders om naar toe te gaan. Rubin vertelde Joy de moeilijke situatie waar hij in zat en vroeg of zij wilde helpen.

Gelukkig aarzelde Joy geen seconde. Zoals Rubin heeft bevestigd, was wat zij deed vrij speciaal: “Ik had niet verwacht dat ze zou zeggen:” Ik kom je halen en naar huis brengen. “Dus, ik dacht: ‘Ze gaat me met de auto brengen naar Cleveland ‘maar ze bracht me echt naar haar huis en voedde me en zorgde ervoor dat mijn baby in orde was.’

Wat de volgende drie dagen volgde, is zeker een bewijs dat er nog steeds goede mensen in de wereld zijn. Bekijk de video hieronde om te zien wat er gebeurde:

Het verwarmt mijn hart om te zien wat een lief persoon Joy is. Ze kende Rubin helemaal niet goed, maar ze opende nog steeds haar armen voor hem en deed het nodige in zijn noodsituatie. Deel dit artikel met je vrienden als je ook denkt dat Joy een geweldig persoon is!

Bron: azfamily.com.

Wat vind jij? Reageer hieronder