Luca Borsato denkt dat zijn vader Marco nooit meer zal vreemdgaan

De afgelopen paar jaar is Marco Borsato veelvuldig in het nieuws geweest. Nadat bekend werd dat hij zijn vrouw Leontine meermaals had bedrogen begon het mediacircus. Inmiddels is de storm gaan liggen, en heeft hun zoon Luca Borsato een openhartig interview gegeven.

Overspel

Inmiddels zijn Marco en Leontine weer gelukkig in de liefde. Luca weet dat zijn vader zijn lesje heeft geleerd: “Ik weet van mijn pa dat hij geen slecht mens is.” Toen het echter net gebeurd was, dacht hij er anders over: Ik heb hem twee weken niet willen spreken. Of in ieder geval, ik was wat kortaf als hij een appje stuurde.”

Zijn zusje Jada is het ermee eens dat ze nooit echt het gevoel hadden alsof ze uit elkaar waren. Ook geeft ze aan dat het niet allemaal nog hetzelfde is. Zo wonen ze bijvoorbeeld nog apart van elkaar.

Borsato’s kinderen zijn ondanks alles wat er gebeurd is pal achter hem blijven staan. Kort na het interview wat hij had met Linda ging zijn familie nog massaal achter hem staan. Zoon Luca noemde Marco toen ‘voor altijd mijn grote voorbeeld’.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven