Loulou (31) moest niezen terwijl ze op de fluit van haar date speelde

Loulou (31) moest niezen terwijl ze op de fluit van haar date speelde

Soms maak je in de slaapkamer iets mee, dat dusdanig beschamend is dat je het liever wilt vergeten. Maar dat kan helaas niet altijd. 

In de rubriek ‘Niet zo s*xy’ op LINDA staat het ingezonden verhaal van de 31-jarige Loulou. Zij was net lekker bezig met het spelen op de fluit van haar date, toen ze moest niezen.

HATSJOE

”Ik was al een tijdje met iemand aan het daten, toen we een hotel boekten voor een fijne avond samen. Op gegeven moment hadden we allebei veel zin.”

”Van het een kwam het ander. Maar…Ik heb dus heel erge hooikoorts. En de ramen stonden ook nog eens open. Terwijl ik hem aan het zuigen was, voelde ik mijn neus al kriebelen.”

”Niet veel later verdween de kriebel, maar al snel kwam deze weer terug. En toen moest ik keihard niezen. Dat ging net goed want als je niest, klappen je kaken op elkaar.”

”Ik moest hard lachen, maar mijn date moest van de schrik bekomen. Hij wist heel goed dat het maar een haar scheelde, of het was misgegaan.”

Tongriem

”Mijn date is trouwens ook een mooie. Hij heeft een maagklep die niet goed sluit. Daardoor heeft hij veel last van brandend maagzuur. Hij heeft hele scherpe ondertanden.”

Toen ik een keer met hem zoende, maakte hij met zijn tanden per ongeluk een sneetje in mijn tongriem. Hij voelde zich er heel schuldig over, maar gelukkig kwam het goed.”

Gelachen

”Hoewel de situatie dus vreselijk uit de hand had kunnen lopen, is dat niet gebeurd. Achteraf hebben er gelukkig dus hard om kunnen lachen. Sindsdien doen we de ramen maar dicht.”

Scroll naar boven