Louise plaatst advertentie voor wasmachine, maar is één onthullend detail vergeten

Louise plaatst advertentie voor wasmachine, maar is één onthullend detail vergeten

De meeste mensen houden ervan om foto’s te delen van hun spullen, dieren en vooral zichzelf op sociale media. 

Social media

Sommige mensen delen letterlijk elke scheet in hun leven. Alles wat ze doen komt op Facebook, Instagram en/of TikTok terecht.

Er zijn echter ook mensen die in hun enthousiasme soms vergeten om intieme details te verbergen. Als je een advertentie post, is het belangrijk om te weten dat je de volledige controle hebt over waar de informatie naartoe gaat en natuurlijk ook wie het te zien krijgt.

Eerder hebben wij wel eens geschreven over mensen die hun omgeving vergaten te controleren, voordat ze bijvoorbeeld zichzelf fotografeerden.

Roelvink

Iemand die daar geen rekening mee had gehouden, is Dries Roelvink. Eergister kwam de realityster poedeltjenaakt uit de douche. Roelvink had niet door dat de reflectie van een camera details liet zien, die hij liever niet met de buitenwereld had willen delen.

De beelden van zijn intieme delen hebben iets langer dan zeven uur online gestaan, voordat zoon Donny hem erop wees. Daarna raakte Dries in paniek.

Maar goed, terug naar de essentie. Het is dus van cruciaal belang om je foto’s en video’s goed te bekijken voordat je deze publiekelijk post.

Foto’s

Spiegels, ramen en andere glanzende oppervlakken kunnen een breder perspectief bieden dan je verwacht, waardoor details zichtbaar worden die je niet van plan was te laten zien op de foto.

Daar kan ene Louise over meepraten. Te goeder trouw plaatse ze een foto van haar nieuwe wasmachine online. Ze deed dat om anderen ‘aan te sporen’ de wasmachine ook te kopen. Tenminste, dat staat zo omschreven op de website The Laughclub.

Spiegelbeeld

Louise plaatste letterlijk een ‘onthullende review’. Ze postte de foto met daarbij een mooie tekst over de wasmachine, maar kreeg duizenden reacties.

De reden laat zich raden. Niemand had oog voor de wasmachine, maar voor Louise. Die had zichzelf er per ongeluk in een slip opgezet.

Louise plaatst advertentie voor wasmachine, maar is één onthullend detail vergeten

Of ze dit bewust gedaan heeft? Wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat ze dit over het hoofd heeft gezien. Het is wel een goede manier van aanprijzen 😉

Scroll naar boven