Lotte (20) liet zich op festival door twee jongens in de wc nemen, heeft nu een vraag

Lotte (20) laat zich op festivaltoilet door twee jongens nemen, heeft nu een vraag

De 20-jarige Lotte is een ontzettende deugniet en heeft een heftig weekend achter de rug. Samen met haar vriend ging ze naar festival. Toen hij even niet oplette, ging ze er snel vandoor met twee vrienden van hem.

Festival

Naar een festival gaan is ontzettend leuk. Er valt heel veel te beleven. Veel jongeren trippen hem dan ook helemaal de pan uit, onder invloed van verboden middelen. Soms loopt dat helaas verkeerd af, maar dat is natuurlijk het risico van het vak.

Of Lotte ook iets heeft genomen is niet bekend. Wel heeft ze zich laten nemen. Door notabene de twee beste vrienden van haar eigen vriend.

Lotte (20) laat zich op festivaltoilet door twee jongens nemen, heeft nu een vraag

Toen de goedgelovige jongen even drinken was gaan halen, zag zijn overspelige vriendin haar kans schoon. Snel lokte ze de twee jongens mee.

Naar een dixi, zo’n ontzettend ranzig festivaltoilet. Je moet er niet aan denken, maar Lotte maakte het allemaal niets meer uit. Ze had behoeftes.

Boterhamzakje

Kijk, dat je je eigen vriend belazert is al kansloos. Met zijn beste vrienden is nog kanslozer. Het toppunt van kansloos is dat Lotte haar verhaal op sociale media heeft gezet met een vraag die werkelijk alles slaat.

Lotte en de jongens waren even gaan ‘borduren’ in de dixi, maar niemand had aan voorbehoedsmiddelen gedacht. Om niet helemaal onbeschermd te werk te gaan, toverde een van de drie een boterhamzakje tevoorschijn. Dat is dus gebruikt als een soort condoom.

De vrouw heeft ontzettend genoten van de stomende vrijpartij, maar zit ondertussen met een prangende vraag. Ze wil weten of het boterhamzakje eigenlijk wel veilig is geweest:

Lotte (20) liet zich op festivaltoilet door twee jongens nemen, heeft nu een vraag

Scroll naar boven