Loodgieter stuurt bijzondere factuur naar terminaal zieke vrouw

Loodgieter stuurt bijzondere factuur naar terminaal zieke vrouw

De Britse James Anderson is loodgieter in Burnley en is daar inmiddels uitgegroeid tot een bekendheid. Dat komt doordat hij onlangs de cv-ketel van een terminaal zieke vrouw (91) repareerde, maar daar een bijzondere factuur voor verstuurde.

‘Geen kosten’

Anderson stuurde een factuur van exact 0,00 pond en schreef als aantekening op het papiertje: ”In geen enkel geval kosten voor deze vrouw. We zijn 24 uur beschikbaar om haar te helpen en het haar zo comfortable mogelijk te maken.”
Daaraan voegde hij toe dat de vrouw de rest van haar leven op hem kan rekenen.

De dochter van de vrouw, Christine Rowlands, heeft een foto van de factuur op haar Facebook-profiel gedeeld en het regent reacties.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Anderson zich van zijn menselijke kant laat zien. Hij probeert zoveel mogelijk kwetsbare mensen te helpen met zijn onderneming.

Vanaf maart 2017 heeft hij al meer dan 2.300 mensen geholpen. Tegen CNN verklaart hij dat het gaat om ouderen en mensen met een beperking, die zich de reparatiekosten soms niet kunnen veroorloven. ”Ons doel is om de zorgen van deze mensen weg te nemen.”

De inmiddels beroemde loodgieter zal niet gauw stoppen met zijn werkzaamheden. ”Zolang ik geld heb om de benzine voor mijn auto te betalen, ga ik door.”

Scroll naar boven