Loodgieter neemt werk aan in huis van 91-jarige met kanker – zijn factuur gaat nu viraal

Een loodgieter wordt als held geprezen nadat hij naar voren is gekomen, hij repareert leidingen en ketels voor fragiele klanten zonder hen geld te vragen.

Volgens Metro heeft de 52-jarige James Anderson duizenden mensen in nood geholpen sinds hij zijn privébedrijf stopte en in plaats daarvan een non-profitbedrijf oprichtte, genaamd Depher.

Maar het was een bepaalde daad van compassie die de harten van mensen over de hele wereld heeft gestolen. Een factuur werd online geplaatst van diensten die verleend waren aan het huis van een 91-jarige vrouw met acute leukemie. Het bleek dat James haar een totaalbedrag van … niets had aangerekend.

Bijgaand zei James, een vader van vijf,: ‘Onder geen enkele omstandigheid hoeft deze dame te betalen. We zullen 24 uur beschikbaar zijn om haar te helpen en haar zo comfortabel mogelijk te houden. ”

James onthulde dat hij geïnspireerd was om het non-profitbedrijf Depher te starten nadat hij een oudere man mishandeld zag worden door een ingenieur.

“Veel mensen die dicht bij mij staan, vragen: waarom werk je je in de schulden? Waarom doe je dit?” zei hij.

“Voor mij is schuld maar schuld … Ik ben liever wat geld aan iemand verschuldigd, terwijl iemand anders gelukkig en veilig is.”

James biedt sinds 2017 gratis of goedkoop sanitair voor mensen in nood. Hoewel hij ongeveer aan €10.000 aan schulden heeft, gelooft hij dat hij het juiste doet.

“Het is een iets dat in mijn hart zit en het zal daar altijd blijven.”

Het belangrijkste doel voor James is nu om ervoor te zorgen dat het sentiment van zijn werk verder gaat dan alleen wat hij met zijn eigen twee handen kan doen.

“Ik heb met heel wat ingenieurs in het hele land gesproken en ze zijn er helemaal voor … het is gewoon de financiering die lastig is,” zei hij.

“Ik wil niet dat ouderen en gehandicapten in dit land, in deze tijd, sterven of lijden vanwege een koud huis of een gebrek aan financiering om de ketel te kunnen repareren.”

“Het zou niet moeten gebeuren – dat aantal zou nul moeten zijn. Zo simpel is het.”

We zijn enorm trots op het werk dat je doet James!

Deel dit verhaal alsjeblieft als je ook denkt dat James hulde verdient voor zijn werk.