LLDL-vrouw vraagt om compliment, krijgt te horen dat ze moeders mooiste niet is

LLDL-vrouw vraagt om compliment, krijgt te horen dat ze moeders mooiste niet is

Lang Leve de Liefde is een schitterend programma, waarbij de kans heel klein is dat je de ware tegen het lijf loopt. In het televisieprogramma komen soms de raarste typetjes voorbij, maar dat maakt het ook zo leuk om naar te kijken.

De deelneemster in onderstaande video zit voortdurend te hengelen naar complimenten. Zo wil ze van de man weten wat hij zo leuk aan haar vindt. Ze krijgt te horen dat haar persoonlijkheid leuk is, dat ze verzorgd is en dat ze zo lekker kletsen kan.

Maar dat is overduidelijk niet wat de vrouw wil horen en daarom stelt ze een iets meer specifieke vraag: ”En wat vindt je mooi aan mijn uiterlijk?” De man blijft eerst even stil en antwoord dan: ”Je ogen”. Nog steeds is het niet genoeg, want de vrouw wil weten wat hij dan zo mooi vindt aan haar ogen.

”Zijn ze sprekend?”, vraagt ze? Haar date antwoordt kurkdroog: ”Ik houd van donkere ogen”. De ongemakkelijke stilte welke daarop valt is alleszeggend en de vrouw geeft dan ook aan: ”Ik ga niets meer zeggen”, terwijl ze een sip gezicht trekt.