LLDL-Mieke krijgt pijnlijkste antwoord ooit als ze aan haar date vraagt wat hij aan haar wil veranderen

LLDL-Mieke krijgt pijnlijkste antwoord ooit als ze aan haar date vraagt wat hij aan haar wil veranderen

Lang Leve de Liefde is een schitterend programma waar twee volslagen onbekenden van elkaar in een huis gepropt worden.

LLDL

Daar moeten ze het minimaal 24 uur met elkaar zien uit te houden. En dat is niet gemakkelijk. De programmamakers hebben vooraf huiswerk gedaan.

Wanneer jij een sportief typje bent, is de kans klein dat je gaat daten met een plus size persoon. Ben jij juist iemand die graag reist, dan is de kans klein dat je wordt gekoppeld aan een huismus.

Gert-Jan en Mieke

Tegenwoordig is het een trend om als vrouw zijnde, jezelf rond je 40e of 50e een kort kapsel aan te meten. Niet elke man vind dat mooi, maar mensen mogen dat natuurlijk helemaal zelf weten.

In het geval van Gert-Jan en Mieke begint laatstgenoemde met een schitterend gedicht. Niet veel later laat Mieke haar script zien aan haar date.

Daar staan al haar affirmates in genoteerd. Gert-Jan vindt het eigenlijk helemaal niets. Versierpoging mislukt. Zou Mieke het dan in de hottub kunnen goedmaken?

Pijnlijk

Het is eigenlijk overduidelijk dat Gert-Jan niet zo into Mieke is. Hoe dat precies komt is niet direct duidelijk. Hij voelt zich fysiek in elk geval niet aangetrokken.

Hij is daar ook eerlijk over. Al met al een slechte voorbode voor de vragenkaartjes, die er niet veel later bijgepakt worden. En dan komt het.

Mieke stelt de vraag: ”Als je iets aan mijn uiterlijk zou mogen veranderen, wat zou je dan graag anders zien?” En dan komt Gert-Jan met een pijnlijk antwoord.

”Nou, dat haar en deze!” Het kapsel van Mieke bevalt hem niet, maar hij is ook ontstemd over haar ‘buikje’. Hij tikt haar buik nog aan ook.

Kijkers gaan helemaal los. Mieke is namelijk moeder van vijf kinderen. Een beetje meer respect zou daarom wel op de plaats zijn.

 

 

 

Over de auteur

Scroll naar boven
------DEBUG------