LLDL-Arjan komt klaar door zacht gefriemel aan zijn oorlelletje

LLDL

Aan Lang Leve de Liefde doen een hoop bijzondere types mee, laten we het daar maar op houden. Gisteren waren Arjan en Suzanne te zien, en eerstgenoemde staat niet voor de gevolgen in wanneer iemand zachtjes aan zijn oorlelletje friemelt.

Lange Leve de Liefde is een ontzettend leuk programma om naar te kijken. De bedoeling is dat je elkaar binnen 24 uur beter leert kennen.

Deelnemers die een klik voelen hebben de mogelijkheid om hun verblijf in de villa te verlengen. Anderen zijn blij dat ze weer weg kunnen. In de villa kun je een hoop dingen doen om meer informatie over elkaar te krijgen. Het bekende vragenspel mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Oorlelletje Arjan

Gisteren waren Arjan en Suzanne dus te zien. De twee liggen in bed als Suzanne besluit om er een vragenkaartje bij te pakken en de bijbehorende vraag te stellen.

Suzanne vraagt Arjan nogal iets intiems en wil weten wat haar date de lekkerste plek vindt om gekriebeld te worden. Daarop komt Arjan met een bizar antwoord.

Terwijl hij zichzelf achter zijn oorlel begint te kriebelen en een hoofd trekt alsof hij bijna schokkend klaarkomt, zegt hij: ”Als je achter mijn oortje kriebelt, dan ben je aan de beurt. Dan ga ik niet in voor de gevolgen.” Nogal opmerkelijk. Of Suzanne in het diepe is gesprongen weten we niet.

Scroll naar boven