Al wekenlang wordt er gedemonstreerd op het Museumplein tegen de huidige corona maatregelen. Veel mensen die dit soort demonstraties afkomen zijn normale burgers die oprechte zorgen hebben over de toekomst van het land. Toch zitten er bij dit soort groepen mensen altijd rotte appels tussen. Vandaag was het weer zover.

Rond 15:00 vandaag (28 Maart) heeft de Amsterdamse gemeente besloten om de demonstraties op het museumplein te ontbinden. Er is ook een noodbevel afgekondigd in het gehele gebied rondom het Museumplein. De politie roept op dit moment mensen dringend op om het gebied te verlaten en zich in de richting van het Concertgebouw te bewegen.

BEKIJK OOK  André Hazes: “Mijn mama is alleen van mijn papa”

Opnieuw demonstraties Museumplein

In verschillende live-streams zien we dat de politie en ME zich al klaar hebben gemaakt voor eventuele charges. Er is duidelijk te zien dat de waterkanonnen paraat zijn gemaakt.

Afgelopen weken liepen de gemoederen ook al hoog op, toen bekend werd dat de ‘zogenaamde’ zorgmedewerkers en ex-militairen zich slechts verkleedden als deze mensen. Ze claimden dat ze werkten voor het Rode Kruis. Dit bleek echter niet zo te zijn.

Wat vind jij van de acties van de demonstranten? Laat het ons weten in de reacties! Onthoud wel… Blijf lief tegen elkaar.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!