Lisa zat in een scootmobiel maar heeft die niet meer nodig: ”Genezen door gebed”

Lisa zat in een scootmobiel maar heeft die niet meer nodig: ''Genezen door gebed''

Voorganger Tom de Wal van de evangelische organisatie Frontrunners Ministries uit Werkendam houdt genezingsdiensten door heel Nederland. Verslaggevers van Omroep Brabant besloten recent zo’n dienst bij te wonen en wisten niet wat ze meemaakten.

Lisa zat in een scootmobiel maar heeft die niet meer nodig: ''Genezen door gebed''

De Wal schreeuwt door de microfoon: ”In de naam van here Jezus Christus, de zoon van God! Ik neem autoriteit over deze ziekte, over deze kwaal! Wees genezen, wees gezond in Jezus’ naam!” Een vrouw die artrose had in al had botten, heeft nu nergens meer last van. Dolblij rent ze door de zaal: ”Hallelujah!”

Parkinson, leukemie

Een van de verslaggevers die erbij was is Loes Krabben. Ze zegt: ”Mensen die pijn hadden in de schouders en nek, hadden opeens nergens meer last van. Een man met Parkinson vertelde dat hij zich veel beter voelde. Een jongen met leukemie is ineens pijnloos.”

Scootmobiel

Dat klinkt natuurlijk enorm bizar en daarom sprak Omroep Brabant met ene Lisa, die gekluisterd was aan een scootmobiel door een dubbele hernia. Sinds Lisa een dienst bezocht heeft ze haar scootmobiel niet meer nodig. Ze beweert te zijn genezen door een gebed en kan zelfs weer fietsen.

Sinds Lisa Tom ontmoette is haar leven volledig veranderd. En dat allemaal door te bidden. Er werd door de aanwezigen massaal voor Lisa gebeden, maar de pijn was nog niet helemaal weg. ”Toen kwam er iemand naar me toe en zei: ”Jij hebt rugpijn he? Ik zei: Ja, dat klopt. Hij ging voor mij bidden en ik voelde mijn hele rug warm worden. Ik wist niet wat me is overkomen.”

Inmiddels is Lisa bijna pijnvrij. Ze moet alleen nog even aansterken. ”Daar gaat tijd overheen maar ik heb tenminste een toekomst.”

Scroll naar boven