Lionel Richie (73) maakt verdrietig nieuws bekend

Lionel Richie (73) maakt verdrietig nieuws bekend

Lionel Richie is inmiddels 73 en voelt dat de jaren gaan tellen. Vooral zijn bedprestaties hebben zwaar te lijden onder zijn leeftijd. In een interview met American-Idol-juryleden heeft Richie onthuld dat hij snel klaar is tussen de lakens.

All Night Long

Aanleiding van de onthulling is een gesprek over de achtergrond van het wereldberoemde liedje All Night Long, dat Richie in 1983 uitbracht. ”Toen ik dat nummer schreef, hield is het de hele nacht vol. Nu is mijn all night long beperkt tot slechts 15 minuten.”

Katy Perry en Luke Bryan weten duidelijk niet wat ze horen, maar Katy probeert de situatie te redden door te zeggen: ”Als het maar niet 24 uur per dag, zeven dagen per week is.”

Vriendin neemt er genoegen mee

Lionel Richie’s vriendin Lisa Parigi, die pas 33 jaar oud is, neemt blijkbaar genoegen met die paar minuten die ze van haar vriend krijgt. Het stel is naar verluidt al samen sinds 2014 en hebben elkaar ontmoet tijdens een etentje bij vrienden. Dat Lisa de lakens deelt met een bejaarde man vinden veel mensen overigens nogal vreemd, zeker omdat ze pas 24 jaar was op het moment dat Lionel in haar leven verscheen.

Voor Lisa was Richie getrouwd met schoolliefde Brenda Harvey-Richie. De twee trouwden in 1975 en adopteerden dochter Nicole. Na de scheiding in 1993 ging Lionel verder met Diane Alexander, met wie hij tussen 1995 en 2004 nog 2 kinderen kreeg.

 

Scroll naar boven