Lingeriebeurs loopt uit de hand: 20 vrouwen vechten om goedkope strings

In Rotterdam vond afgelopen vrijdag een lingeriebeurs van de Hunkemöller plaats. Daar kunnen vrouwen goedkope strings kopen. Heel gezellig, zou je denken.

Maar het liep compleet uit de hand, doordat koopjesjagers met elkaar op de vuist gingen. Zo’n twintig vrouwen stompten erop los.

Volgens het Algemeen Dagblad brak de pleuris uit toen kledingrekken werden bijgevuld. Tijdens het bijvullen wordt alles goed in de gaten gehouden door beveiligers.

Toch liep het volledig uit de klauwen. Zo’n twintig vrouwen konden zich meer beheersen en gingen ekaar te lijf. Zeker een iemand moest naar de EHBO.

Lingeriebeurs loopt uit de hand: 20 vrouwen vechten om goedkope strings

Alles onduidelijk

De politie werd meteen gebeld en agenten kwamen pijlsnel ter plaatse. Er is niemand aangehouden, wel zijn er gesprekken gevoerd met de laaiende dames.

Het is niet bekend wie er is begonnen met slaan. De politie heeft camerabeelden bekeken, maar kan op basis daarvan nog steeds geen dader aanwijzen.

Betreurenswaardig

De Hunkemöller wil geen reactie geven op de gebeurtenis. Wel wil een woordvoerder graag kwijt het incident te betreuren.

”We hebben alles onder controle, maar niet het gedrag van onze klanten. Mensen worden helaas snel ongeduldig.”

Mogelijk worden er extra maatregelen getroffen tijdens de beurs de komende dagen.

Scroll naar boven