Lindy (36) sterft na emotioneel spoedhuwelijk in ziekenhuis

Lindy (36) uit het Brabantse Schijndel trouwde afgelopen zaterdag in het ziekenhuis in Den Bosch. Het moest allemaal razendsnel, omdat Lindy niet wist of ze de kerst nog zou halen. Enkele uren later is deze prachtvrouw helaas overleden.

In de ziekenhuiskapel liep ze haar laatste meters in de richting van de liefde van haar leven, zodat Manuel en zij altijd met elkaar verbonden zullen zijn.

Lindy (36) sterft na emotioneel spoedhuwelijk in ziekenhuis
Foto afkomstig uit de privecollectie

Lindy kampte met een spierziekte en een hartkwaal. Het was de bedoeling dat ze in januari zou trouwen, maar toen er uit het ziekenhuis een telefoontje kwam waarin werd gemeld dat het onzeker was of Lindy de nacht zou overleven, werd snel een huwelijk ingelast.

Kerstgevoel

Manuel en Lindy zijn in het echt met elkaar verbonden door Christel de Laat, die ook uit Schijndel komt. ”Het heeft me zo geraakt dat in zo’n noodgeval iedereen alles uit zijn handen laat vallen om er kost wat kost een onvergetelijk moment van te maken. Dat is nou het kerstgevoel in tienvoud.”

Lindy’s familie laat weten dat hun dierbare ‘rustig is ingeslapen’. De redactie van Trendnieuws wenst alle nabestaanden enorm veel sterkte toe.

Scroll naar boven