Linda verbleef 5 jaar in de hemel en vertelt tot in detail hoe het daar is

Linda verbleef 5 jaar in de hemel en vertelt tot in detail hoe het daar is

De Amerikaanse Linda Kramer claimt maar liefst vijf jaar in de hemel doorgebracht te hebben. De vrouw, die klinisch gezien vijftien minuten lang niet meer leefde, kan zich alles goed herinneren en vertelt in een 28 minuten durende video hoe het daar is.

Onwel

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe de hemel eruitziet? Geloof je überhaupt in het bestaan ervan? Volgens Linda is het allemaal ontzettend echt. Ze vertelt je ook alvast wat je kunt verwachten.

De video begint als volgt: “Op 6 mei 2001 ging ik in de ochtend naar de wc toen ik mezelf voelde wegzakken. Alsof ik in slaap viel, maar dan iets definitiever.”

Linda verbleef 5 jaar in de hemel en vertelt tot in detail hoe het daar is

“Mijn man schijnt me gevonden te hebben, waarna hij het alarmnummer 911 heeft gebeld. Later ontdekte ik dat ik klinisch 15 minuten niet geleefd heb.”

“Terwijl de hulpdiensten me reanimeerden, was ik al naar een andere plek vertrokken. Ik ging naar de hemel, waar ik voor mijn gevoel vijf jaar ben geweest.”

Reizen

Linda verklaart dat de tijd zoals wij die kennen in de hemel niet bestaat. “Dat schatte ik in op basis van de tijd die ik heb gereisd om in die andere wereld te komen.”

“Op aarde kun je per uur ongeveer zes tot 10 kilometer lopen. Dat heb ik aangehouden. Ik bewoog met een grotere snelheid door de hemel. Dus zo heb ik de tijd die ik daar doorgebracht heb berekend. Ik kwam uit op ongeveer vijf jaar.”

Kramer ontdekte dat ze in dit domein elke vorm kon aannemen die ze wilde en zelfs andere mensen kon worden die ze in de hemel had ontmoet, en de plek zelf was vol opvallende beelden.

Bloemenveld

Ze vertelt: “Toen stond ik in wat ik het bloemenveld noemde. Ik observeerde de bergketen die 30.000 keer groter was dan de Mount Everest. “Er was een enorme bergketen achterin waar ik ook was. Ik kon gebouwen met wolkenkrabbers zien.

Dubai zijn in vergelijking kleine miniatuurhutten. Ik zag meren, ik kon alles in een panoramisch uitzicht zien.” “Dus ik ben daar in interactie met mensen, praat met mensen, wordt ze.”

Als ze ergens wilde zijn, dacht ze erover om daar te zijn en voelde ze zich onmiddellijk naar die plek getransporteerd, in staat om boven op bergen en andere locaties te verschijnen.

Scroll naar boven