Linda de Mol reageert op vermeende ruzie met Chantal Janzen

Linda de Mol heeft in de talkshow van Johnny de Mol gereageerd op haar langlopende ruzie met Chantal Janzen. Albert Verlinde zei hierover dat ze een goudeerlijk gaf op de vraag.

HLF8

De gloednieuwe talkshow host Johnny de Mol krijgt wekelijks een nieuwe familielid aan zijn tafel. Eerst was zijn moeder Willeke Alberti aan de beurt. Gister schoof zijn tante Linda de Mol aan. Ondanks dat was het interview niet heel spannend.

Maar dan neemt het interview een andere wending. Eerst vraagt Johnny: ‘Maakt u makkelijk ruzie?’ Logisch dat Linda hierop ‘nee’ zei. Daarna krijgt ze de volgende vraag: ‘Heeft u het al bijgelegd met Chantal Janzen?’

Linda aarzelt, kijkt een beetje ongemakkelijk en weigert vervolgens om ja of nee te zeggen: “Jee”, maakt ze ervan. Maar hoe is dit ooit ontstaan? Verlinde geeft hier antwoord op: “Er was ooit een meisje dat met Johnny mee naar de familie De Mol kwam, dat was Chantal Janzen, zijn vriendinnetje. Ze schoof aan, het was allemaal leuk en gezellig bij tante Linda.”

“Maar Chantal groeide door, begon ook een blad en dat vond tante Linda ook een beetje ingewikkeld. Toen ging tante Linda naar SBS 6 en kreeg Chantal ineens Oh Wat Een Jaar en dat vond Linda gewoon niet leuk. Dat heeft alles op scherp gezet tussen die twee.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven