Linda de Mol met spoed naar de eerste hulp

Linda de Mol in hotel betrapt met getrouwde man

Linda de Mol zit momenteel in de lappenmand. Op haar eigen website Linda.nl vertelt ze dat ze tijdens het lopen met haar honden haar hand heeft gebroken. De Mol loopt inmiddels met gips rond, zo is te zien op foto’s die gepubliceerd zijn.

Honden

Het is lekker warm in Nederland en Linda wilde naar eigen zeggen ‘een lekker stukje’ gaan lopen met de honden. Dat had Jeroen Rietbergen ook best kunnen doen, want die heeft toch niets anders te doen. Bovendien is hij recent nog gespot met Linda’s honden.

Maar goed, dit keer deed Linda het zelf en dat liep gelijk desastreus af. Maar tijdens het wandelen krijgen de beestjes het hoog in hun bol en stuiven ieder een andere kant op.

Linda de Mol met spoed naar de eerste hulp

”De ene pup ging naar links en de ander ging naar rechts”, zo vertelt Linda. ”Het kwam echt door de honden. Ik had hun riemen namelijk aan één kant.”

”Maar opeens vliegt de ene pup naar links en de ander naar rechts. Toen klapte mijn pink dubbel en knalde ik keihard met mijn hand tegen de hoek van de muur”

Eerste hulp

Linda laat weten dat ze meteen naar de eerste hulp is gegaan. Daar werd geconstateerd dat haar middenhandsbeentje is gebroken.

Op foto’s (hier te zien) poseert De Mol met knaloranje gips. Achter die kleur blijkt een reden te zitten, want binnenkort starten de opnames van een nieuw seizoen Ik hou van Holland.

Die staan op de planning voor volgende maand. Linda weet nog niet of ze dan al van het gips verlost is en heeft daarom gekozen voor oranje. Voor het geval dat.

Scroll naar boven