Linda de Mol betrapt in hotel met getrouwde man!

Linda de Mol in hotel betrapt met getrouwde man

Linda de Mol is door een fotograaf van weekblad Story op heterdaad betrapt met Erland Galjaard, de man van Wendy van Dijk. De twee hebben meer dan twee uur met elkaar doorgebracht in Goois hotel. Story pakt groots uit.

Intiem

Linda de Mol is gesignaleerd in het Vesting Hotel. Tot verbazing van de fotograaf, was ze niet met Jeroen Rietbergen, maar met Erland Galjaard.

Dat is de man van Wendy van Dijk. Story heeft besloten om foto’s te publiceren, waarop te zien hoe dat Linda en Erland  ‘intiem’ met elkaar over straat lopen.

Om nog meer olie op het vuur te gooien schrijft het weekblad bij de foto’s: ”Wendy van Dijks man Erland laat Linda de Mol weer stralen!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Story Nederland (@storynl)

Uren in hotel

Story weet te melden dat Linda en Erland maar liefst twee uur met elkaar hebben doorgebracht in het Vesting Hotel, dat ligt in het Gooise Naarden-Vesting.

In dit hotel zit ook een restaurant. Vermoedelijk hebben de twee daar wat gegeten. Een hotelkamer hebben ze in elk geval ook niet geboekt.

Story weet niet wat de twee met elkaar te bespreken hadden, maar dat het niet om een werkafspraak ging is overduidelijk. Erland werkt al maanden niet meer voor Talpa.

Jeroen Rietbergen

De vraag is of Jeroen Rietbergen en Wendy van Dijk op de hoogte zijn geweest van het afspraakje. Eerder deze maand werd Linda alweer 59 jaar.

Toen moet ‘Vieze Jeroentje’ ook komen. De hondjes moesten immers worden uitgelaten. Het is niet duidelijk of Jeroen en Linda weer bij elkaar zijn.

De geruchten hierover zwengelen wel steeds meer aan. Dat hij mocht komen op haar verjaardagsfeestje, zou voor veel gasten de bevestiging zijn over een hereniging. Maar helemaal officieel is het niet.

Scroll naar boven