Linda (69) viel voor ‘hete Afrikaanse prins’ en verliest al haar geld

Linda (69) viel voor 'hete Afrikaanse prins' en verliest al haar geld

De 69-jarige Linda uit het Britse Newcastle deelt een opmerkelijk verhaal. Drie jaar geleden leerde ze de ‘Afrikaanse prins’ Muhammad uit Nigeria kennen. Na een ontmoeting ging het helemaal mis. De ‘prins’ had het op haar geld voorzien.

Linda (69) viel voor 'hete Afrikaanse prins' en verliest al haar geld

Linda weet het nog goed. Zo’n drie jaar geleden kreeg ze een vriendschapsverzoek via Facebook. Op de profielfoto stond een, zo omschrijft ze het zelf, een ‘knappe donkere man’. ”Ik kende hem niet, maar besloot het erop te wagen. Ik was toen al drie jaar single.” Vrijwel meteen nadat Linda het verzoek heeft geaccepteerd, stuurt de man haar een berichtje. Hij vind haar heel knap.

”Daar was ik enorm door gevleid. Het was fijn om te horen. In de daaropvolgende weken spraken we soms hele dagen. Hij wilde vanalles weten. Of ik getrouwd was, of ik kinderen had en hoe de band met mijn kinderen is. Hij vertelde dat hij uit een grote familie kwam die in weelde leefde. Hij hoefde zich niet druk te maken over geld en stuurde een foto van een erg mooie auto.”

Na twee maanden vraagt Muhammad of Linda hem wil komen bezoeken. Hij is zo verliefd dat hij niet meer kan wachten. Linda besluit erop in te gaan en boekt een ticket naar Nigeria. Maar dan gaat het mis…

Lees verder op de volgende pagina

Scroll naar boven