Linda (21) zoekt een man: ”Hij moet wel een jacht en een fit lichaam hebben”

Linda (21) zoekt een man: ''Hij moet wel een jacht en een fit lichaam hebben''

Stel dat je een vrijgezelle dame bent die op zoek is naar een leuke partner. Iedereen heeft wel een beeld van zijn/haar toekomstige liefje. Maar je kunt het natuurlijk ook overdrijven, zoals twee dames die in een video op TikTok helemaal losgaan.

Eisenpakket voor nieuw liefje

De dames worden door een jongen aan de tand gevoeld over de ‘biggest turnoff’. In normaal Nederlands betekent dat dus de grootste afknapper.

De blondine aan de rechterkant heeft een behoorlijk eisenpakket. Ze valt niet op jongens die eruit zien alsof ze niet naar de sportschool gaan. Zelf is ze daar zo te zien ook regelmatig te vinden. Ahum.

De dame aan de linkerkant valt niet op blanke mannen, iets dat natuurlijk kan. Mevrouw rechts wil ook dat haar toekomstige man rijk is en minimaal 1,95 meter lang is.

Jacht

Maar deze comedyshow gaat nog veel verder, want de blondine wil eigenlijk gewoon dat haar toekomstige liefje stinkend rijk is. En dan bedoelen we ook stinkend rijk.

Zo moet hij een eigen jacht hebben en ook geld willen uitgeven aan dure spullen. Deze ‘catch’ is namelijk een mode-prinsesje die van pracht en praal houdt.

Haar toekomstige man moet haar meenemen op luxe reisjes en moet ook geld genoeg hebben om haar huur te betalen. Als je denkt dat dit een grap is: ze zegt het echt.

‘Vrouwen hebben het zwaar’

De twee merken ook nog op dat het leven als vrouw best wel uitputtend is. ”Overal waar we komen worden we nagestaard.” Of dat komt door hun looks of door iets anders houden we maar even in het midden. Anyway: onderstaand de beelden. Dit wil je echt zien.

Scroll naar boven