Lil Kleine wordt vervolgt voor mishandeling – rapper reageert voor het eerst

Opmerkelijk nieuws uit entertainment land, waar het OM Lil Kleine gaat vervolgen voor mishandeling. Dit gaat overigens niet over die keer dat hij zijn vriendin in elkaar had geslagen op Ibiza. Jorik Scholten zou in de nacht van 6 december 2019 een man mishandeld hebben in club Olivia in Amsterdam.

Reactie van zijn Advocaat

Zijn advocaat heeft nu laten weten dat Kleine inderdaad door de politie is verhoord door een opstootje in de Amsterdamse club in 2019. Nu, ruim anderhalf jaar later heeft het OM besloten om Jorik en nog twee andere te gaan vervolgen voor mishandeling. Het was te verwachten dat Jorik alle aantijgingen ontkent.

Eerdere mishandelingen

Maar dit is natuurlijk niet de eerste keer dat de rapper in opspraak komt. Hij lag al onder vuur toen naar buiten kwam dat hij zijn vriendin Jaimie op Ibiza in elkaar zo hebben geslagen. Hij werd hier ook voor opgepakt op het Spaanse eiland, maar werd na enige tijd weer vrijgelaten nadat de aanklachten waren laten vallen.

Nog opmerkelijker was de rare video die het stel enige tijd later naar buiten bracht.Concrete antwoorden op de vraag wat er exact op Ibiza was gebeurd, gaven de twee verloofden, hun management en zijn platenlabel niet. Dit verhaal krijgt zeker nog een staartje, we houden je op de hoogte.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven