Liesbeth (65) wil verwend worden in bed: ”Doe mij maar een jonge latin lover”

Liesbeth van Duijn is 65 jaar, maar vindt fit en gezond zijn ontzettend belangrijk. Ze is naar eigen zeggen goed in vorm en verwacht ook in bed dat minnaars haar kunnen geven waar ze behoefte aan heeft. ”De meeste mannen van boven de 50 zijn impotent.”

‘Leuke meneren’

Een jaar geleden ging Liesbeth met de auto naar Portugal. ”Dat was vrij impulsief, ik droomde daar nooit van. Twee jaar geleden zocht ik een vriend op in het land. Ik vond het er heerlijk. De zon, het eten, de mooie dorpjes, het viel me op dat mensen er relaxed en aardig zijn.”

Liesbeth (65) wil geen waardeloze seks meer: ''Doe mij maar een jonge latin lover''

”Ik oriënteerde me op huizen, en toen bleek dat die nog erg betaalbaar zijn in de streek die ik op het oog had. Nu laat ik daar een fijn huis bouwen.”

”Toen ik vertrok dacht ik dat ik single zou blijven. In Nederland was ik niemand tegengekomen, waarom hier dan wel? Inmiddels denk ik daar anders over. Ik heb binnen een jaar al twee leuke meneren leren kennen. Ze zijn wel flink jonger, maar de s*ks is veel beter dan in Nederland.”

Geen fitte mannen in Nederland

”In Nederland kon ik geen fitte man vinden. Elke vent boven de vijftig bleek impotent. Veel mannen denken alleen maar aan hun werk en aan de hypotheek betalen.”

”Ze vergeten om zichzelf te verzorgen en in shape te blijven met gezonde voeding en sport. Zelf ben ik erg fit. Je hoeft niet impotent, lusteloos of te zwaar te zijn. Gezond leven is een keuze. Dat doe ik en dat verwacht ik ook van mijn partner.”

Jonge mannen

Liesbeth vindt het heerlijk onder de Portugese zon. ”Ik straal en wordt vaak jonger geschat, waardoor ik ook jonge mannen aantrek.”

Liesbeth (65) wil geen waardeloze seks meer: ''Doe mij maar een jonge latin lover''

”In Nederland kijken mensen vaak veel meer naar het cijfer. Veel mannen zoeken een vrouw van minstens toen jaar jonger. Terwijl ik fitter ben dan menig vijftiger.”

”In Portugal is een jonge man krijgen erg makkelijk. Mijn eerste minnaar was twintig jaar jonger en momenteel ga ik met een man die tien jaar jonger is.”

”Ik vind hen beter in bed dan de gemiddelde Nederlandse man. Ze heten niet voor niets latin lovers. Ze zijn hoffelijker en meer gericht op het genot van een ander.”

”Dat heeft mij aan het denken gezet: ik wil nooit meer slechte s*ks. Daaronder versta ik mannen die impotent zijn of de mannen die niet voortdurend stijf blijven. Ik had een keer iemand die zei: ‘Mijn ochtenderectie doet het weer! Dan hoeft het voor mij niet meer.”

Scroll naar boven