Lieke van Lexmond nog meer onder vuur – ‘ze geeft medisch advies!’

Radar presentatrice Antoinette Hertsenberg vind dat mensen niet laconiek moeten doen over Lieke van Lexmond en haar ‘maankalender’. “Wat ze doet gaat richting medische adviezen.”

Rituals samenwerking

De zusjes Lexmond liggen onder vuur sinds hun samenwerking met het merk Rituals. Hun hoofdproduct, de maankalender, zorgt vooral voor optrekkende wenkbrauwen: mensen vinden het klinkklare nonsens, maar verder ongevaarlijk.

Toch denkt Antoinette daar iets anders over. Ze heeft namelijk een kijkje genomen in deze zogenaamde kalender, en vindt het behoorlijk ver gaan. “Dat kun je allemaal heel schouderophalend zien en dat eet en drink je dan gelukkig niet, maar als je kijkt wat voor adviezen er in die maankalender staan…”

“We hebben het even nagekeken en voor morgen is er in de dierenriem iets met je onderbenen geloof ik, dus dat is geen goede dag om je spataderen te laten verhelpen bijvoorbeeld. Op andere dagen wordt er gezegd dat het geen goede dag is om naar een tandarts te gaan. Dat gaat richting medische adviezen.”

Het lijkt een trend te worden dat bekende mensen vreemde producten aanprijzen: “Het is wel een trend die we zien dat bekende mensen op social media als een soort influencer zaken aan de man brengen en daarmee mensen bereiken. Dat kan als je iets verkoopt wat een prima product is, maar op het moment dat het vaag wordt…”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven