Liegt André Hazes over zijn burn-out? “Komt snel meer naar buiten”

André Hazes jr. heeft de ogen doen rollen toen hij aankondigde met een burn-out te kampen. De reden waarom mensen dit gerucht niet geloven is omdat zijn vriendin Sarah van Soelen ook is opgenomen voor een zogenaamde mediatraining.

Alberta Verlinde

Coldeweijer denkt daar toch iets anders over. Ze is ervan overtuigd dat er een andere reden achter zit. Ook RTL Boulevard en Shownieuws denken dat de twee allebei aan het afkicken zijn van een verslaving.

Dat geldt overigens ook voor Weekend baas Bart Ettekoven. Hij hoorde dat de geruchten leugens zijn: “Er gaan geruchten dat het helemaal geen burn-out is en er heel andere dingen aan de hand zijn. Aan het begin van de week ging ook al het gerucht dat Sarah niet vanwege druk op social media naar Spanje was, maar om zich opnieuw te laten behandelen aan haar verslavingsproblematiek.”

Luuk Ikink deelt deze mening, en vindt het vreemd dat het koppel heel toevallig allebei op hetzelfde moment een burn-out hebben gekregen. “Het is wel opvallend dat Sarah van Soelen dus last heeft van die mediadruk en nu kondigt André aan dat hij ook burn-vutklachten heeft. Het gaat helemaal gelijk op.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven