Lief: Jan Dulles verrast jarige vriendin

Het is vandaag feest in huize Dulles. Caroline is namelijk jarig. Op Instagram zet de zanger haar in het zonnetje. Hij deelt een prachtige foto van de twee.

Jarige job

Jan Dulles plaatste op zijn Instagram een prachtige foto. Hij schreef daarbij: “Happy birthday loverrrrr. ❤️❤️❤️ 31 jaar en al veel teveel meegemaakt voor je leeftijd. Samen komen wij er wel uit.” Caroline kan rekenen op veel felicitaties. Zo schrijft iemand: “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een mooie dag. Wat lieve foto!” Nog iemand schrijft: “Gefeliciteerd, gezondheid en geluk!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Het stel krijgt prachtige reacties op de foto. Hier een greep uit de mooie reacties:

Een volger plaatste: “❤️❤️liefffff. Echt jouw ding dit❤️❤️”, en Monique Smit reageerde met: “❤️❤️❤️ gefeliciteerd met je mooie vrouw!”. Het stel heeft enorm veel leuke reacties gekregen.

Toch zal dit voor het stel dubbel voelen, ze hebben namelijk een zwaar jaar gehad. Eind vorig jaar moesten ze afscheid nemen van hun drie maanden oude dochtertje Donna. Een paar maanden later raakte Caroline opnieuw in verwachting. Het stel is hier enorm blij mee, maar het voelt ook heel dubbel.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven