Lichtgetinte man tuigt hoogzwangere vrouw zwaar af en rent weg

Lichtgetinte man tuigt hoogzwangere vrouw zwaar af en rent weg

Een 33-jarige hoogzwangere vrouw is gisteravond compleet afgetuigd. Nadat ze was gaan sporten, werd ze beroofd op de Bizetstraat in Capelle aan den IJssel.

De p0litie heeft bekendgemaakt dat een man haar vol tegen haar achterhoofd mepte, waardoor ze op haar buik en op haar gezicht viel.

Het was zo heftig dat de vrouw meerdere breuken in haar gezicht heeft opgelopen. De dader is momenteel spoorloos, maar men is met man en macht naar hem op zoek.

Lichtgetinte man tuigt hoogzwangere vrouw zwaar af en rent weg

Metro

Rond 20.00 uur stapte de vrouw op bij de metro, halte Oostplein in Rotterdam. Een kwartier later stapte ze weer uit bij het station Capelsebrug in Capelle aan den IJssel.

”Ze liep onder het tunneltje van de AVR door naar de wijk ‘s-Gravenland, waar ze via de Haydenstraat richting de Bizetstraat liep.”

”Net voorbij het bruggetje werd de zwangere vrouw uit het niets van achter aangevallen en tegen haar hoofd gemept. Terwijl ze op de grond lag, eiste iemand geld van haar.

De dader heeft vervolgens de telefoon van de vrouw gepakt en sloeg op de vlucht. Vervolgens is het slacht0ffer met bebl0ed gezicht de wijk ingelopen, waar voorbijgangers haar hebben opgevangen. Zij belden direct de hulpdiensten, die snel naar de plek kwamen.

Operatie

De vrouw is direct overgebracht naar de eerste hulp. Daar werd duidelijk dat ze meerdere botbreuken in haar gezicht heeft en hieraan is ze geopereerd.

Ook is de baby gecontroleerd. Het is niet duidelijk of alles goed is met het kindje. Agenten zijn inmiddels op zoek naar deze laffe dader.

Tot nu toe tevergeefs. Men hoopt dat er mensen zijn geweest die de vrouw onderweg naar Capelle of tijdens de beroving hebben gezien.

”We willen graag weten of zij misschien is gevolgd of dat iemand anders iets is opgevallen”, zo klinkt het. De dader zou net als het slacht0ffer lichtgetint zijn.

Meer informatie is er niet. Dus ja, in Rotterdam is dat zoeken naar een speld in een hooiberg. De vrouw is zelf 1.65 meter lang en heeft bruin haar tot op haar schouders.

Ze droeg sportkleren, een zwarte jas en heeft een overduidelijke zwangere buik.

Laten we hopen dat alles goed is met het kindje en deelt dit bericht, zodat we daarmee de kans vergroten dat de dader gepakt wordt.

 

Scroll naar boven