Lichtgetinte man loopt met rondzwaaiende penis door NS-trein

Lichtgetinte man loopt met rondzwaaiende penis door NS-trein

De politie is met spoed op zoek naar een man die wordt verdacht van een bizar feit. In een NS-trein zou hij zijn geslachtsdeel aan meerdere passagiers hebben getoond. Dat meldt NH Nieuws.

Lichtgetinte man loopt met rondzwaaiende penis door NS-trein

Niemand deed iets

Dit zou gebeurd zijn op 3 december vorig jaar rond 16.40 uur, ter hoogte van station Hoogkarspel. De man zou zijn penis uit zijn broek hebben gehaald en ermee door de trein zijn gelopen. Veel reizigers waren geschokt, maar opvallend genoeg deed niemand er wat aan.

Nu, meer dan een maand later, heeft de politie besloten een onderzoek in te stellen. Meerdere getuigen hebben zich bij de politie gemeld om hun verhaal te doen, maar men is op zoek naar meerdere getuigen.

Er is besloten dat de man met spoed (waarom dan een maand later?) gevonden moet worden en daarom is er vrijgegeven hoe de man eruitziet.

Signalement

Hij is ongeveer 35 jaar oud, rond de 1.85 lang, heeft een slank postuur, donkere ogen en een lichtgetinte huidskleur. Het vermoeden bestaat dat het om een asielzoeker gaat, omdat de man geen woord Nederlands gesproken zou hebben. Of dit ook echt zo is, kan pas vastgesteld worden als zijn identiteit is achterhaald.

Scroll naar boven