Lichtgetinte kneus mept oude man in elkaar in McDonald’s (video)

Lichtgetinte kneus mept oude man in elkaar in McDonald's (video)

Op internet circuleert momenteel een video die veel commotie veroorzaakt. In de hoofdrol een lichtgetint jochie met een veel te grote smoel, die de vooroordelen weer lekker bevestigt. Zonder pardon geeft hij een oudere man een paar flinke klappen.

Tuig

We kunnen best stellen dat ouders tegenwoordig erg goed zijn in kindertjes maken. In veel gezinnen laat de opvoeding echter nogal te wensen over.

Sommige ouders hebben hun kinderen niet onder controle. Thuis gedragen deze jochies zich vaak anders dan buiten, waar ze met hele groepen anderen het leven zuur maken. Eenmaal binnen hangen ze het voorbeeldige kind uit, zodat hun wereldvreemde papa en mama denken dat ze trots op hun kroost kunnen zijn.

Maar zodra dit tuig een stap buiten de deur zet, gaat het anders. Veel mensen durven er al niets meer van te zeggen, uit angst voor een paar tikken, of zelfs een mes in je buik.

McDonald’s

In onderstaande video zien we een groepje jongeren die zich asociaal gedraagt. Een van de jochies, een kilootje of 40, heeft in de McDonald’s een capuchon opgezet en daagt een oudere man uit.

Hij zegt: ”Sla me dan, sla me dan. Met je k*nker grote hoofd. Sla me en je gaat zien wat er met je gaat gebeuren.” Die man zegt dan iets over de moeder van het jongetje.

Dan staat de kindsoldaat op en doet net alsof hij de man wil aanvliegen. Hij mag zelf alles roepen, maar een opmerking over zijn moedertje pikt hij niet.

Zijn vriendjes houden hem tegen, maar dan gooit de man een stoel naar de jongen. Jammer genoeg is het geen voltreffer, maar de jongen deelt dan enkele klappen uit.

Wat opvalt is dat verder niemand in de McDonald’s ingrijpt. Op de achtergrond eten mensen rustig hun vreselijk hore hamburger op, alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Onderstaand de beelden:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Scroll naar boven